Alternativ till Tyvek

Vi har alternativet att skriva ut på Tyvek!

Använder du ofta konstruktionsritningar eller andra tryck på plats? Och lider du också av bläck som rinner, teckningar som slits och bryts av vädret? Du kan sedan laminera trycket, men laminering är dyrt och svårt att använda eftersom du inte längre kan rulla upp trycket. Då är vår vattentäta PVC på rulle ett perfekt alternativ. Det är en typ av folie som är idealisk för att skriva ut tryck som kommer att användas under lång tid.

Perfekt för tryckning av tekniska ritningar för långvarig användning, banners och annat reklammaterial. Materialet är starkt och lätt. Det är lätt att rulla upp och därför lätt att bära.

Ett idealiskt alternativ till utskrift på Tyvek

Med vår Vattentät PVC på rulle har du alternativet att skriva ut på Tyvek. Den är gjord av ett slags folie och håller därför mycket längre än utskrifter på standardplotterpapper. Folien har en silverfärgad rygg så att materialet inte visar igenom. Utskrifterna är knivskarpa, skrivbara, kapbara och lätta att återanvända genom att rulla upp dem. De används därför av försvarsministeriet för att skriva ut rullningsbara teckningar / kartor för att ta med dig.

Folien levereras på en rulle och passar alla bläckstråleskrivare.

Egenskaper hos vattentät PVC på en rulle

Tack vare den matta beläggningen på materialet reflekteras inte ytan, så det är alltid lätt att läsa. Materialet är tillverkat av 220 mikro tjock polypropenfolie och har en silverrygg för att förhindra glans. Tack vare beläggningen har materialet en hög utskriftskvalitet med ett brett färgintervall. Detta ger alla dina utskrifter ett professionellt utseende.

Beroende på vilket bläck som används är materialet till och med vattentätt. Detta gör den också lämplig för tillfällig utomhusbruk. Materialet är också svårt att riva. Så du kan återanvända det med lätthet. Detta innebär att ingen omtryckning krävs för långvarig användning av samma tryck. Detta är miljövänligt och sparar mycket pengar.

Gratis frakt

Med alla beställningar >€100

Snabb leverans

Leverans inom 1-3 arbetsdagar

Installationstjänst och råd

Vi hjälper dig gärna med installationen och ger dig expertråd.

100% säker betalning

Betala enkelt med kreditkort, förskottsbetalning eller Paypal.