Beställning av plotterpapper

Plotterpapper som beställs före kl. 16.00 levereras nästa arbetsdag. 

Det levereras direkt från lagret till ett bra pris! Vi har det största och mest kompletta lagerutbudet av plotterpapper i hela Benelux.

Sortimentet omfattar plotterpapper av en rad olika mått och kvalitet. 
Vi levererar både originalpapper från HP, Canon och Epson och vårt eget prisvärda plotterpapper.

Du kan också vända dig till oss om du vill ha plotterpapper av annat än standardmått, eller särskilt tryckmaterial som Canvas, självhäftande papper eller fotopapper på rulle.

Letar du efter ett ovanligt mått, till exempel A2, 841 mm eller 594 mm plotterpapper? Dessa format finns nu i vårt standardsortiment. Du kan enkelt beställa rätt plotterpapper för din skrivare via menyn ovan. Det går att söka på märke/typ, antal gram och mått. 

Nedan hittar du hela vårt sortiment av plotterpapper i 80, 90 och 120 gram vikter:

Plotterpappers olika format och vikter:

Plotterpapper i stort format finns i olika storlekar. Standardjobbet är vanligtvis plotterpapper i storlek A. Detta papper är lämpligt för storformatsskrivare. A0-plotterpapper är det vanligaste. Liksom A1-plotterpapper kan det användas för många ändamål. För linjeteckningar, konstruktionsritningar, ytfyllningar, reklammaterial, foton, kontorsbilder, presentationer och dukstryck. Papperet du kan använda beror på din storformatsskrivare. Du kan också enkelt söka efter skrivarmodell eller pappersstorlek på vår webbplats.

Dessutom har papper också vikt. Det kan sträcka sig från 80 gram till en tjocklek på upp till 400 gram eller mer. Ju tjockare papper desto starkare blir papperet. Pappersvikten mäts i gram per kvadratmeter från A0-storlek. 80 gram papper är jämförbart med vanligt tryckpapper eller kopieringspapper. Ett visitkort är mycket fastare och väger ofta cirka 200 gram för de flesta standardkort. Fördelen med tjockare papper är att det ofta är svårare att riva. För att hålla det snyggt längre.

A format plotter papper
A0 storformat (Oversize)914 mm36 tum
A0841 mm33,1 tum
A1 storformat(Oversize)610 mm24 tum
A1594 mm23,4 tum
A2420 mm16,5 tum
B format plotter papper
B01000 mm39,4 tum
B1707 mm27,8 tum
B2500 mm19,7 tum

Typer plotterpapper:

Standardplotterpapper / obestruket plotterpapper:
Obestruket plotterpapper kan jämföras med standard 80 g A4-papper som används i skrivare och kopiatorer. Standardplotterpapper är lämpligt för arkitekturteckningar, linjeteckningar, tekniska tryck etc. Papperet har ingen beläggning, vilket innebär att linjerna skrivs ut mindre tydligt och bläcket går lite. Standardplotterpapper finns i vikter på 80, 90 och 120 gram.

Bestruket plotterpapper:
Beläggningen gör detta papper robust, linjerna skrivs ut perfekt och skarpa och färgerna återges tydligt. Beläggningen säkerställer också att papperet är stänkbeständigt. Plotterpapper har ett matt utseende. Det belagda plotterpapper finns i 90, 120, 140 och 180 gram.

Speciellt plotterpapper:
Duk, självhäftande papper, klistermärke, fotopapper och rulleaffisch har olika egenskaper. Du hittar dessa egenskaper för den relevanta produkten på vår webbplats.

Gratis frakt

Med alla beställningar >€100

Snabb leverans

Leverans inom 1-3 arbetsdagar

Installationstjänst och råd

Vi hjälper dig gärna med installationen och ger dig expertråd.

100% säker betalning

Betala enkelt med kreditkort, förskottsbetalning eller Paypal.