CAD Final plotterpapper A1 (594 mm 23,4 tum) 50m

23,95 Exkl. MOMS

CAD Final plotterpapper A1 (594 mm 23,4 tum) 50m

23,95 Exkl. MOMS

I lager - Leverans inom 1-3 dagar!

Cad final plotterpapper är lämpligt för utskrift av tekniska ritningar, 3D-ritningar och ritningar med ytfyllningar. Rulllängden är 50 meter och innehåller A1 CAD-slutpapper. Detta papper är 594 mm brett eller 23,4 tum.

Antal Pris per styck
1 - 3 23,95
4 - 7 20,95
8+ 18,95

Gratis frakt på alla beställningar > € 100,- exkl MOMS

  • Beställning före 16:00 = leverans mellan 1-3 dagar

Beskrivning

Cad Final plotterpapper är lämpligt för utskrift av tekniska ritningar, 3D-ritningar, konceptpresentationer och ritningar med ytfyllningar. Cad Slutpapper är 90 g / m2 papper och därför något starkare.

Cad Final Paper är lämpligt för bläckstråleskrivare. Papperet är FSC-certifierat.

CAD final plotterpapper A1 (594 mm 23,4 tum) 50 m

CAD Final Plotter Paper A1 är en rulle med plotterpapper som inte är bestruket. CAD-slutpapperet är något tjockare än Opaque Bond Plotter-papperet. CAD-slutpapperet väger 90 gram per kvadratmeter och är därför mycket starkare än det billigare ogenomskinliga plotterpapper. CAD-slutplotterpapper A1 är lämpligt för utskrift av utskriftsområden och 3D-ritningar. Det är också bra för konst och CAD / GIS-utskrift. Strukturen är något mer stängd än 80 gram. Vilket gör utskriften av något bättre kvalitet.

Egenskaper hos CAD Final Plotter Papper A1 Oversize:

Plotterpappret CAD Slutplotterpapper A1 är 594 millimeter brett. Det är också 23,4 tum. CAD Final plotterpapper är obestruket. När plotterpapper är obestruket finns det inget speciellt lager ovanpå papperet. Plotterpapperet väger 90 gram p / m2. Detta papper har ett professionellt utseende och är något tjockare papper med en fin struktur. För affischer och utskrifter med fullfärg rekommenderar vi dock att du använder bestruket plotterpapper. Såsom affischpapper eller fotopapper. CAD Final obestruket plotterpapper är lämpligt för bläckstråleskrivare och papperet är FSC-certifierat.

Obestruket plotterpapper:

CAD Final Plotter Paper A1 är obestruket plotterpapper. Obestruket betyder att plotterpapperet är obelagt. Obestruket plotterpapper kallas en öppen struktur, vilket innebär att papperet absorberar mer bläck än papper med ett beläggningsskikt. Bläcket suger bokstavligen in i papperet vid utskrift. Plotterpapper utan beläggning är dock billigare. Till exempel, när bläcket dras in i CAD-slutpapperet, kommer linjer att skrivas ut något suddiga.

Plotterpapper på rullar:

CAD Slutplotterpapper A1, som alla våra typer av plotterpapper, levereras på rullar. Dessa rullar kan endast användas i storformatsskrivare. Rullarna innehåller 50 meter papper.

Ytterligare information

Vikt 1 kg
Afmeting

Rol lengte

Aantal grams

Materiaal