CAD Final plotterpapper A1 oversize (610 mm 24 tum) 50m 90g/m2

22,95 Exkl. MOMS

CAD Final plotterpapper A1 oversize (610 mm 24 tum) 50m 90g/m2

22,95 Exkl. MOMS

I lager - Leverans inom 1-3 dagar!

Cad Final plotterpapper passar för utskrift av tekniska ritningar, 3D‑ritningar, konceptdiagram och ritningar med ifyllda ytor.

Cad Final‑papperet är på 90 g/m2 och därmed lite kraftigare.

Antal Pris per styck
1 - 3 22,95
4 - 7 19,95
8+ 17,95

Gratis frakt på alla beställningar > € 100,- exkl MOMS

  • Beställning före 16:00 = leverans mellan 1-3 dagar

Beskrivning

Cad Final plotterpapper är lämpligt för utskrift av tekniska ritningar, 3D-ritningar, konceptpresentationer och ritningar med ytfyllningar. Cad Slutpapper är 90 g / m2 papper och därför något starkare.

Cad Final Paper är lämpligt för bläckstråleskrivare. Papperet är FSC-certifierat.

CAD Slutplotter papper A1 Oversize

CAD Slutplotterpapper A1 Oversize är obestruket plotterpapper som levereras på en rulle på 50 meter. CAD Final plotterpapper är något tjockare än till exempel Opaque Bond Plotter-papper. CAD-slutpapperet är 90 g / m2 och är därför mycket fastare än det billigare ogenomskinliga obligationspapperet. Detta plotterpapper är främst lämpligt för exempelvis utskrift av 3D-ritningar och ritningar med areal.

Egenskaper hos CAD Final Plotter Paper A1 Oversize:

CAD Final Plotter Paper A1 Oversize är 24 tum brett papper, det vill säga 610 mm. Plotterpapperet är obestruket eller obestruket plotterpapper. Papperet väger 90 g / m2. Detta säkerställer att papperet har ett professionellt utseende. För affischer och utskrifter med fullfärg rekommenderar vi att du använder bestruket plotterpapper.

Egenskaper hos A1 överdimensionerat plotterpapper:

A1 överdimensionerat papper har en bredd på 24 tum eller 610 mm plotterpapper och levereras på en rulle med en rulllängd på 50 meter.

Obestruket plotterpapper:

CAD Final Plotter Paper A1 överdimensionerad är också obestruket. Det betyder att det är obestruket papper. Obestruket papper har en öppen struktur så att det absorberar mer bläck. Bläcket suger bokstavligen in i CAD-slutplotterpapper under utskrift. Å andra sidan är detta papper lättare och billigare än plotterpapper med beläggning. Obestruket papper är därför olämpligt för presentationer och affischer. Bläcket flyter mer på obestruket papper än på bestruket papper, så linjerna kommer till exempel att skrivas ut något mindre skarpa.

Plotter pappersrullar:

CAD Final Plotter Paper A1 Oversize levereras på en rulle som du enkelt kan ladda i en plotter. Dessa rullar kan endast användas med storformatsskrivare på minst 24 tum. Rullarna med plotterpapper som du har lagt i din plotter känns igen automatiskt av plotteren

Ytterligare information

Vikt 1 kg
Afmeting

Rol lengte

Aantal grams

Materiaal