Fotopapper

Beställ billigt och enkelt fotopapper på en rulle.

Nedan hittar du vårt kompletta sortiment av fotopapper.

Vi har det största utbudet av fotopapper i Benelux.
Vi levererar fotopapper från varumärkena HP och vårt eget varumärke.

Du kan enkelt välja rätt fotopapper genom att söka på mått, antal gram eller din skrivarmodell

Show Filters

Vilket fotopapper har vi:

Fotopapper för plotter som vi levererar är 190 gram eller 250 gram. Så det är tyngre och tjockare än standardplotterpapper. Det vanliga glänsande eller satinfotopapper är 190 gram papper på en rulle. Premium fotopapper är 250 gram.

Fotopapper glansigt

190 gram glansigt fotopapper används ofta för att skriva ut foton, presentationer, affischer och andra annonser. Detta papper har en blank yta. Detta innebär att den har en speciell yta med en blank yta. Detta ger trycket ett mer lyxigt utseende och speglar pappersytan. Det är ett populärt papper bland fotografer på grund av dess höga färgstyrka.

Fotopapper glansigt premium

Fotopapper glansigt premium är en 250 gram variant av fotopapper glansigt. Papperet är tyngre och tjockare och därför mindre rynkor. 250 gram fotopapper är jämförbart med tjockleken på ett genomsnittligt visitkort. De glossy afwerking zorgt voor een hoogglans afwerking van de print waardoor kleuren krachtiger overkomen, het oppervlak spiegelt en de print een luxe uitstraling krijgt.

Fotopapper satin

Fotopappersatin är 190 gram papper. Det används ofta för att skriva ut foton, affischer och andra grafiska tryck. Precis som det glansiga papperet har detta papper också en hög färgstyrka. Skillnaden är att det här papperet har en satinfinish. Satinpapper är en synligt mer lyxig papperstyp eftersom den har en satinfinish.

Fotopapper satin premium

Fotopappersatinpremien är tyngre än normalt satinpapper. Premiumpapperet är 250 gram. Detta gör det jämförbart med tjockleken på ett genomsnittligt visitkort. Premium-satinfotopapper har också en satinfinish. Detta gör utseendet mer lyxigt. Eftersom detta papper är tjockare rivs det och rynkar mindre snabbt.