Poster papper

Billigt och enkelt att beställa posterpapper på en rulle. Nedan hittar du vårt kompletta utbud av pappersrullar.

Vi har det största utbudet av affischpapper i Benelux. Vi levererar affischpapper från varumärkena HP, Evolution och Optiplot.

Du kan enkelt välja rätt affischpapper genom att söka efter mått, antal gram eller din skrivarmodell.

Show Filters

Poster papper

Poster papper är ett bra komplement till ditt standardplotterpapper på 80 gram eller 90 gram. Poster papperet är bestruket plotterpapper och finns i 140 till 200 gram. Papperet finns i olika storlekar. Till exempel har vi A0 posterpapper och A1 posterpapper. Med poster papper på en rulle kan du enkelt skriva ut dina egna affischer, annonser, presentationer eller foton. Poster papper är också lämpligt för CAD- och GIS-applikationer. Eftersom affischpapper är tyngre och har en beläggning skrivs dina linjeteckningar skarpare ut, färgstyrkan är högre och papperet räcker längre i till exempel verkstaden eftersom det rivs mindre snabbt. Poster papper kan också ha olika ytbehandlingar. Till exempel finns glansigt poster papper på en rulle och matt poster papper på en rulle. En matt yta har fördelarna att utskriften inte reflekterar, fingeravtryck är praktiskt taget osynliga och ger slutprodukten ett lugnt utseende. En blank yta har en blank yta och reflekterar därför. Det används ofta för fotoutskrift. Utskrifterna får ett mer lyxigt utseende och har en hög färgkvalitet.

Olika typer av affischpapper

Vi levererar olika typer av affischpapper direkt från lager: Premium poster papper Detta är bestruket papper, stänksäkert och är lämpligt för utskrift i fullfärgsaffischer, presentationer och annonser. Eller konstruktionsritningar för långvarig användning. Posterplus Detta papper har en beläggning och kan användas för att skriva ut affischer, lyxpresentationer eller reklammaterial. Blueback papper På grund av den blå baksidan lyser inte detta papper igenom. Den har en beläggning, är stänksäker och används i stor utsträckning för utomhusaffischer, skyltar, festivalannonser och skyddsposter. Förutom dessa typer av affischpapper säljer vi också fotopapper, som ofta används istället för affischpapper.

Varför använda bestruket papper?

En beläggning på papper ger papperet vissa kvaliteter. Till exempel blir vikten tyngre, du kan skapa en blank yta eller se till att papperet absorberar mindre bläck så att bläcket flyter mindre. Genom att använda papper av bättre kvalitet får du bättre utskriftsresultat från din plotter.