Specialmedia

Nedan hittar du vårt kompletta sortiment av specialmedier och papper för din plotter.

Vi levererar dessa medier både från vårt eget varumärke och från HP.

Du kan enkelt välja rätt media genom att söka efter mått, antal gram eller din skrivarmodell.

Show Filters

Visar alla 7 resultat

Show Filters

Visar alla 7 resultat

Specialmedia

Våra specialpapper består av gult papper och spårpapper.

Gult papper

Gult papper har en gul färg både på framsidan och baksidan. Det används ofta för reklamtryck. Färgat papper ger den tryckta produkten ett annat utseende. Eftersom gul är en varm färg får utskrifterna ett varmare utseende efter utskrift. Den största fördelen är att det gula papperet sticker ut bättre och när ljuset lyser på det gula pappret är läsbarheten större än med vitt papper. När ljuset faller på vitt papper är reflektionen ofta mycket ljus, vilket ofta är irriterande för dina ögon. Med gult papper förblir det läsbart och reflekterar inte särskilt starkt.

Kalkerpapper

Spårpapper är genomskinligt. Det används ofta för att skriva ut konstruktionsritningar, tekniska ritningar och mönsterritningar. Det är också perfekt för att spåra ritningar och mönster. Och dess genomskinliga egenskap gör den idealisk för utskrift av konstruktionsritningar så att de kan läggas ovanpå en annan ritning. Spårpapper kallas också spårpapper, pergamentpapper eller transparent ritpapper. Papperet är mycket robust och varar därför länge. Spårpappret på en rulle är motståndskraftigt mot olja, fett och till stor del även vatten och gas.

Letar du efter hjälp?

Letar du efter en annan typ av papper som inte finns i vårt sortiment? Kontakta oss via e-post, i de flesta fall kan vi fortfarande beställa papperet i fråga och leverera det inom kort tid.