Vikmaskiner A0

Med en A0-vikmaskin kan du enkelt och snabbt vika tillbaka alla dina storformatsutskrifter till A4-format. På så sätt kan du enkelt lagra alla dina dokument i ett mer hanterbart format.

Show Filters

Visar alla 2 resultat

Show Filters

Visar alla 2 resultat

Vad är en A0 vikmaskin?

En vikmaskin är en maskin med vilken du enkelt kan vika storformatsutskrifter av till exempel A0-format tillbaka till A4-format. Detta gör det lättare att förvara och transportera dina byggritningar eller storformatsutskrifter. Om du viker en teckning för hand kommer du snabbt att förlora mycket tid. Med en vikmaskin kan du göra detta på några sekunder med konstant kvalitet. Du behöver inte längre rulla ihop byggritningar. De flesta vikmaskiner kan vika format av både A1-format och A0-format. Vikmaskiner är lämpliga för flera typer av papper. Vanligtvis av papperstjocklekar från 65 gram till och med 155 gram.

Olika typer av vikmaskiner

Vikmaskiner finns i olika typer. Det finns till exempel helt elektriska vikmaskiner och manuella vikmaskiner. Med manuella vikmaskiner klämmer du fast papperet som ska vikas i maskinen. Flytta sedan spaken upp och ner några gånger för att vika ritningen. Med en elektrisk vikmaskin viks din ritning helt automatiskt. De elektriska vikmaskinerna låter också mindre än manuella vikmaskiner. Vilket gör dem bättre lämpade för kontorsutrymmen. Om du viker många ritningar per dag kan en elektrisk vikmaskin vara ett bra val. Detta sparar dig mycket tid. Dessa maskiner är vanligtvis större än den manuella versionen, så de tar mer plats.

Köp en A0 vikmaskin

Vikmaskiner är lätta att beställa online och installera själv. I nästan alla fall handlar det om att dra åt några skruvar. Med de elektriska maskinerna måste vanligtvis vissa inställningar göras på enheten. Alla tillgängliga vikmaskiner finns på denna sida.