Opak Bond plotterpapper A2 (420mm, 16.5 tum) 50m 80 g/m2 – Verpakking van 2 stuks

24,95 Exkl. MOMS

Opak Bond plotterpapper A2 (420mm, 16.5 tum) 50m 80 g/m2 – Verpakking van 2 stuks

24,95 Exkl. MOMS

I lager - Leverans inom 1-3 dagar!

Opak bondpapper A2 är lämpligt för utskrift av konstruktionsritningar och tekniska ritningar. Papperet har ett A2-format och levereras per 2 rullar.

Antal Pris per styck
1 - 3 24,95
4 - 7 21,95
8+ 18,95

Gratis frakt på alla beställningar > € 100,- exkl MOMS

  • Beställning före 16:00 = leverans mellan 1-3 dagar

Beskrivning

Opaque Bond Plotter Paper A2 är 420 millimeter brett och 50 meter långt. Detta plotterpapper väger 80 g / m2 och kan med den vikten jämföras med det skrivarpapper som finns i din kontorsskrivare. Opaque Bond Plotter Paper A2 levereras i en förpackning med två rullar, om du väljer en för kvantitet levereras en förpackning med två rullar plotterpapper. Opaque Bond Plotter Paper A2 är obelagt plotterpapper, på vilket ofta tekniska ritningar, konstruktionsritningar och linjeteckningar skrivs ut. Med en vikt på 80 gram är Opaque Bond-plotterpapper ganska tunt och därför mycket lätt att fälla. Det ogenomskinliga Bond Plotter-papperet är därför lätt att bära i exempelvis en mapp. Detta gör Opaque Bond-plotterpapper mycket lämpligt för byggarbetsplatser eller verkstäder.

Egenskaper hos Opaque Bond Plotter Paper:

Opaque Bond Plotter Paper A2 har ett antal viktiga egenskaper. Den första av dessa är att det är obestruket plotterpapper. Detta innebär att det inte finns någon beläggning på plotterpapperet. När ett tryck görs på plotterpapper utan beläggning tränger bläcket djupare in i detta papper. Detta gör detta papper olämpligt för utskrift i fullfärgsaffischer eller foton. Plotterpapperet är extremt lämpligt för exempelvis utskrift av linjeteckningar eller andra tekniska ritningar. Vill du göra utskrifter med många färgövergångar, stora ytor eller 3D-ritningar? då rekommenderar vi att du använder bestruket plotterpapper. Detta plotterpapper väger 90 gr / m2 och är 50 meter långt och 420 millimeter brett.

Plotterpapper med en bredd på 420 millimeter kallas också 16,5 tums plotterpapper. Plotterpapperet är lämpligt för CAD / GIS-utskrift. Opaque Bond Plotter Paper A2 levereras på rullar som du enkelt kan ladda i din plotter. Har du flera rullar plotterpapper i skrivaren? Plottaren väljer själva rätt pappersrulle vid utskrift.

För 3D-ritningar och ritningar med stora ytfyllningar rekommenderar vi minst 90 g / m2 papper.

Opak Bond-papper är lämpligt för bläckstråleskrivare.

Ytterligare information

Vikt 1 kg
Afmeting

Rol lengte

Aantal grams

Materiaal