HP Universal Bond Papper Q8005A A0 (841 mm, 33.1 tum) 91.4m

45,95 Exkl. MOMS

HP Universal Bond Papper Q8005A A0 (841 mm, 33.1 tum) 91.4m

45,95 Exkl. MOMS

I lager - Leverans inom 1-3 dagar!

HP Universal Bond-papper passar för utskrift av tekniska ritningar och skisser.

Det lämpar sig inte för ritningar med stora ifyllda ytor. För ritningar med stora ifyllda ytor rekommenderar vi papper på 90 g/m2.

HP Universal Bond säljs till ett väldigt bra pris, vilket gör att det inte blir så dyrt att göra utskrifter, samtidigt som du får HPkvalitet.

Gratis frakt på alla beställningar > € 100,- exkl MOMS

  • Beställning före 16:00 = leverans mellan 1-3 dagar

Beskrivning

HP Universal Bond Paper Q8005A A0 är obestruket plotterpapper som levereras på en rulle med en papperslängd på 91,4 meter. Detta plotterpapper är 841 mm brett eller 33,1 tum brett. Du kan därför göra utskrifter med variabel längd på detta plotterpapper. HP Universal bond-papper är perfekt för att göra utskrifter av linjeteckningar, kontorsutskrifter och CAD/GIS-mönster. Detta plotterpapper väger 80 g/m2 och har en tjocklek som kan jämföras med standardtryckspapper som används till exempel på kontorsskrivare. Detta plotterpapper är lätt att fälla. Detta gör att du enkelt kan ta den med dig när den viks i en mapp.

Funktioner hos HP Universal Bond Paper Q8005A A0:

HP Universal Bond Paper Q8005A A0 har flera viktiga egenskaper. Först och främst är dimensionerna på denna uppsats viktiga. HP universal bond paper levereras på en rulle som är 91,4 meter lång och 841 mm bred. Detta är samma som bredden på A0-formatet. Dessutom har plotterpapperet en vikt på 80 g/m2. Plotterpapperet är obestruket och papperet kommer från FSC-certifierade skogar.

Obestruket plotterpapper:

HP Universal Bond Paper är obestruket plotterpapper. Det betyder att det inte finns något speciellt beläggningsskikt på papperstoppen. Detta beläggningsskikt säkerställer att plotterpapper har en tät struktur. Detta är inte fallet med HP Universal Bond Paper. Detta plotterpapper har en öppen struktur så att bläcket tränger djupare in i papperet vid tidpunkten för utskrift. Detta gör den idealisk för utskrift av CAD/GIS-ritningar, kontorsutskrifter och andra ritningar.

Om du vill göra utskrifter med bland annat 3D-ritningar, stora ytor eller mycket färganvändning rekommenderar vi att du använder plotterpapper med en vikt på minst 90 g/m2.

HP Universal Bond-papper är lämpligt för bläckstråleskrivare.

Ytterligare information

Vikt 1 kg
Afmeting

Rol lengte

Aantal grams

Materiaal