Opak Bond plotterpapper A0 Oversize (914mm, 36 tum) 50m 80g/m2

22,95 Exkl. MOMS

Opak Bond plotterpapper A0 Oversize (914mm, 36 tum) 50m 80g/m2

22,95 Exkl. MOMS

I lager - Leverans inom 1-3 dagar!

Opak bondpapper A0 Oversize är lämpligt för utskrift av konstruktionsritningar och tekniska ritningar. Detta papper har storleken A0 överdimensionerat eller 914 mm papper. Med en rulllängd på 50 meter.

Antal Pris per styck
1 - 3 22,95
4 - 7 19,95
8+ 16,95

Gratis frakt på alla beställningar > € 100,- exkl MOMS

  • Beställning före 16:00 = leverans mellan 1-3 dagar

Beskrivning

Opaque Bond-plotterpapper är lämpligt för utskrift av konstruktionsritningar och tekniska ritningar. Vi rekommenderar minst 90 g / m2 papper för 3D-ritningar och ritningar med stora ytor.

Ogenomskinligt obligatoriskt plotterpapper A0 oversize är obestruket 80 gram plotterpapper. Plotterpapperet på 80 gram har samma tjocklek som det vanliga kopieringspapper som används i en kopiator. Opaque Bond-plotterpapper används huvudsakligen för utskrift av tekniska ritningar, linjeteckningar och konstruktionsritningar. Du kan enkelt lägga plotterpappret så att du enkelt kan ta med ritningarna eller enkelt lagra dem i till exempel en mapp.

Egenskaper hos Opaque Bond-plotterpapper A0 oversize:

Det ogenomskinliga Bond-plotterpappret A0 i överstorlek är tunt papper, vilket gör plotterpappret lätt att fälla. Ogenomskinligt bondplotterpapper A0 oversize är obestruket plotterpapper. Den har en rulllängd på 50 meter och innehåller A0-papper i överdimensionerat format. Detta motsvarar 36 tums plotterpapper eller 914 mm plotterpapper.

Obestruket plotterpapper:

Obestruket plotterpapper är papper som inte har något speciellt tätningsskikt. Obestruket papper är jämförbart med standardskrivarpapper som används bland annat på kontorsskrivare. Den har en öppen struktur som säkerställer att bläcket bokstavligen tränger in i papperet. Eftersom bläcket absorberas i papperet flyter bläcket något och linjerna skrivs ut något mindre skarpa än på bestruket papper. Detta gör obestruket plotterpapper billigare än bestruket plotterpapper. Förutom att obestruket plotterpapper är billigare är det också tunnare papper, så det tar lite plats när det måste lagras. Obestruket papper används främst för utskrift av tekniska ritningar, CAD / GIS och konstruktionsritningar. För en något högre kvalitet används också 90 gram plotterpapper. Kallas även CAD Final.

A0 stor pappersstorlek för plotter:

A0 överdimensionerat plotterpapper är 914 mm / 36 tum brett. Papperslängden är variabel eftersom den ligger på en rulle. Du kan också skriva ut ett liggande A1 på denna plotterpapperstorlek. Du kan också skriva ut en A0-ram på A0-stor plotterpapper.

Mer information

Vikt 1 kg
Afmeting

Rol lengte

Aantal grams

Materiaal