opak Bond plotterpapper A0 Oversize (914mm, 36 tum) 100m 80g/m2

42,95 Exkl. MOMS

opak Bond plotterpapper A0 Oversize (914mm, 36 tum) 100m 80g/m2

42,95 Exkl. MOMS

I lager - Leverans inom 1-3 dagar!

Opak Bond-plotterpapper A0 Oversize är lämpligt för utskrift av konstruktionsritningar och tekniska ritningar. Rullen innehåller 100 meter papper och är 36 tum eller 914 mm.

Var uppmärksam! Inte varje plotter kan bära rullar på 100 meter papper.

Antal Pris per styck
1 - 3 42,95
4 - 7 37,95
8+ 34,95

Gratis frakt på alla beställningar > € 100,- exkl MOMS

  • Beställning före 16:00 = leverans mellan 1-3 dagar

Beskrivning

Opaque Bond-plotterpapper är lämpligt för utskrift av konstruktionsritningar och tekniska ritningar. För 3D-ritningar och ritningar med stora ytfyllningar rekommenderar vi minst 90 g / m2 papper.

Opak Bond-plotterpapper är lämpligt för bläckstråleskrivare.

Var uppmärksam! En rulllängd på 100 meter passar inte i alla skrivare. Om du är osäker, kontrollera om din skrivare finns i listan över lämpliga skrivare nedan.

Opak bond plotterpapper A0 Oversize (914mm, 36 tum) 100m 80gr

Opak Bond-plotterpapper A0 Oversize är obestruket 80 gram plotterpapper. Detta plotterpapper levereras på en rulle som är 100 meter lång. Detta plotterpapper används ofta för att skriva ut tekniska ritningar, linjeteckningar och konstruktionsritningar. Tjockleken på Opaque Bond-plotterpapper på 80 gram kan jämföras med tjockleken på standardskrivarpapper. Eftersom Opaque Bond-plotterpapper A0 Oversize är tunt papper kan du enkelt fälla papperet. Detta gör det enkelt att ta det här dokumentet med, perfekt för till exempel en byggarbetsplats eller verkstad. Dessutom är Opaque Bond-plotterpapper A0 Oversize lätt att lagra i en mapp.

Egenskaper hos Opaque Bond-plotterpapper A0 oversize:

Plotterpapper A0 Oversize är plotterpapper som är obestruket. Detta innebär att det inte finns något speciellt tätningsskikt på papperet. Detta gör papperet billigt att köpa. Opaque Bond-plotterpappret Oversize kan därför till exempel jämföras med skrivarpapper för din kontorsskrivare. Det används i stor utsträckning för linjeteckningar, konstruktionsritningar och kontorstryck

A0 överdimensionerat plotterpapper på en 100 meter rulle:

A0 Oversize plotterpapper är 36 tum / 914 mm brett. På denna storlek plotterpapper är det möjligt att göra en liggande utskrift i A1-format och att skriva ut en A0-formatutskrift med en ram. Rullarna med Opaque Bond-plotterpapper A0 Oversize på 100 meter är något tjockare än rullarna med endast 50 meter plotterpapper. Om du är osäker på om en rulle på 100 meter plotterpapper kommer att passa i din plotter hänvisar du till lämplig flik på den här sidan.

Obestruket plotterpapper:

Obestruket plotterpapper är papper som inte har ett tätande lager. Detta papper kan jämföras med vanligt skrivarpapper. Detta papper har en öppen struktur, så bläcket drar det bokstavligen in i papperet. Raderna kommer därför att skrivas ut mindre skarpt på detta papper än på det dyrare bestrukna papperet. Den är idealisk för tryckning av konst, CAD / GIS och andra mönster. För ytfyllningar och andra utskrifter rekommenderar vi att du använder minst 90 gram papper.

Ytterligare information

Vikt 1 kg
Afmeting

Rol lengte

Aantal grams

Materiaal